Inloggen:


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Onthouden?:


Statistieken


Er zijn 0 geregistreerde gebruikers online.
Online gebruikers:

  Totaal aantal leden: 1021
  Ons nieuwste lid is martin72

  Home » Media » Movies & Swords » Azumi

  Movies & Swords      

  Azumi

  Door Richard

  Ryuhei Kitamura

  movies_azumiPlot: Een jong weesmeisje, Azumi (Aya Ueto), wordt met negen andere kinderen opgeleid tot meedogenloze moordenaar. Jarenlang trainen ze voor “de missie”. De vreugdevolle dag voor het begin van deze onbekende opdracht breekt aan, maar eindigt in een hel. De missie gaat door, maar voor Azumi is niks meer hetzelfde. De meester heeft zo zijn redenen, maar kan Azumi daar wel mee leven?

  Review: Met het aanbreken van het begin van de missie, wordt de toon van de film gezet. Een reeks bloederige moorden volgen. Maar Azumi gaat niet over nodeloos gehouw met samoeraizwaarden. Het omvat een goed dramatisch verhaal en de nodige humor. De combinatie van actie, drama en lachwekkende momenten maakt van Azumi een boeiende film. Regisseur Ryuhei Kitamura speelt met camerastandpunten, kostuums, decors en special effects, wat de film tot een waar spektakel maakt. Sommige figuren en effecten zijn echt overdone en toch past het in Azumi, met dank aan de inleving van de cast.

  De film is gebaseerd op de gelijknamige manga (strip) van Yu Koyama. Uit de extra’s op de dvd blijkt dat het verfilmen geen makkie was en tot aardig wat strijd heeft geleden.

  Cast: Aya Ueto, Shun Oguri, Hiroki Narimiya, Kenji Kohashi

  Trailer: A-film.nl

  Home » Media » Movies & Swords » Azumi