Inloggen:


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Onthouden?:


Statistieken


Er zijn 0 geregistreerde gebruikers online.
Online gebruikers:

  Totaal aantal leden: 1021
  Ons nieuwste lid is martin72

  Home » Media » Movies & Swords » The Myth

  Movies & Swords      

  The Myth

  Door Richard

  Stanley Tong

  movies_mythPlot: Archeoloog Jack droomt regelmatig dat hij een generaal uit het Qin dynastie is. Hij beschermt de aankomende vrouw van keizer Qin Shihuang - de eerste keizer van China. Samen met wetenschapper William gaat Jack op zoek naar de tombe van de keizer. Volgens de mythe gaat het om een paleis in de lucht. De zoektocht begint in India waar ze een antiek zwaard en een magische steen vinden.

  Review: Jackie Chan speelt zowel de hedendaagse archeoloog als de generaal uit de Chinese Qin dynastie. Het tijdsverschil maakt de film contrasterend. Enerzijds is de film episch met veldslagen en gevechten ala Gladiator, anderzijds is het een moderne actiekomedie in de bekende Chan-stijl. Deze mix maakt de film origineel en geeft Jackie Chan de kans zich te bewijzen als veelzijdige acteur, wat hem zeker lukt. Prachtige landschappen komen voorbij met bekende monumenten, zoals de Chinese muur en terracotta krijgers van Xi'an in China en de Virupaksha en Vithala tempels in India.

  De computeranimaties zijn soms overduidelijk aanwezig, dat is jammer. Maar de overgang van heden naar oudheid is mooi gedaan en maakt het verhaal met een ietwat dunne plot afwisselend en vermakelijk.

  Cast: Jackie Chan, Kim Hee-seon, Leung Ka-Fai, Mallika Sherawat.

  Officiële site: www.jackiechan.com

  Home » Media » Movies & Swords » The Myth